4 up Trenere Beige Kile Tilfeldige Flate Skjult Kvinners Pustende Snøre Vecjunia IwBvqv

En behagelig reise gjennom hjertet av Europa

  • Trenere Pustende Skjult Tilfeldige Kvinners Snøre up Beige Flate Kile Vecjunia 4

Finnes det en mer behagelig måte å reise på? Du sitter på dekk i en slank elvebåt som rolig glir oppover elven, gjennom noe av det vakreste landskapet i Europa, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre… Du kan trekke deg tilbake til din lugar og slipper å pakke kofferten hver kveld. På denne turen får du oppleve de mest innbydende byene langs Rhinen på strekningen mellom Amsterdam og Basel om bord på et førsteklasses skip.

Program for turen

Dag 1
Reisedag Norge – Amsterdam
Dag 2
Amsterdam
Flate Pustende Kvinners Trenere Kile Beige Vecjunia up 4 Tilfeldige Snøre Skjult Dag 3
Köln
Dag 4
Cochem
Pustende up Trenere Kvinners 4 Flate Vecjunia Beige Snøre Tilfeldige Kile Skjult up Trenere Snøre Kile Vecjunia Pustende Beige Kvinners Flate 4 Skjult Tilfeldige Dag 5
Koblenz og Rüdesheim
Skjult Beige up Snøre Kvinners Flate Vecjunia Tilfeldige Trenere 4 Pustende Kile Dag 6
Speyer - Heidelberg eller romstasjon
4 Beige up Flate Snøre Skjult Pustende Kile Kvinners Tilfeldige Trenere Vecjunia Dag 7
Strasbourg
Dag 8
Basel og hjemreisedag

Dagsprogram

Dag 1: Reisedag Norge – Amsterdam

Amsterdam er en av Europas store turistmagneter. Byen har verdens største museumstetthet, flest husbåter, en 800 år gammel bykjerne som kalles Nordens Venezia og like mange sykler som innbyggere.

Dag 2: Amsterdam

Vi drar på kanalcruise med en av Amsterdams mange kanalbåter før vi starter seilingen mot Rhindalen.

Dag 3: Köln

Den vakre Kölnerdomen troner i sentrum av Köln. Denne fantastiske gotiske katedralen med sine to karakteristiske spir, ble påbegynt i det 13. århundre men ikke fullført før på 1800-tallet. Det blir besøk inne i kirken, sightseeing i gamlebyen og et stopp på bryggeriet Brauhaus.

Pleaser Rosa Sandal Blomster 4 3 11 Sandal Pink h 6 Ankle Flowers Pf Strap 3 Pleaser Clr 1 1 Clr 6 Heel 11 4 Hæl Pf Forstropp H rnFqWr4

Dag 4: Cochem

Vi tar en avstikker fra Rhinen og seiler et stykke oppover elven Mosel, kjent for sin gode vin. Chochem er en vakker liten by som ligger i den mest romantiske delen av Moseldalen. Vi spaserer rundt i de trange gatene, og de som ønsker det, kan bli med på vinsmaking og besøk på den imponerende borgen Reichsburg.

Dag 5: Koblenz og Rüdesheim

Strekningen mellom Koblenz og Rüdesheim går for å være den mest romantiske delen av Rhindalen, og strekningen ble i 2002 tatt opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi passerer vakre vinmarker, slott og gamle borgruiner, og selvfølgelig den berømte 132 meter høye Loreley-klippen. Utpå kvelden ankommer vi Rüdesheim, denne verdenskjente lille vinbyen.

Dag 6: Speyer - Heidelberg eller romstasjon

Denne dagen kan du velge mellom 2 utflukter: Heidelberg er en av de mest kjente byene i Tyskland. Vakkert beliggende ved elven Neckar og omgitt av skogkledde åser, byr gamlebyen på flere pittoreske fotomotiver. Her finner du Tysklands eldste universitet og en hyggelig gågate. Den andre utflukten går til Teknisk Museum i Speyer. Her finner man en ekte russisk romferge, en jumbojet og mange skinnende veteranbiler.

Dag 7: Strasbourg

up Trenere Vecjunia Flate Pustende Tilfeldige Kile Snøre Beige 4 Skjult Kvinners Hovedstaden i Alsace og en av de største havnebyene langs Rhinen. Vi blir nærmere kjent med den europeiske menneskerettighetskommisjonen og Europa-parlamentet, samt de imponerende bygningene i renessansestil og barokk og godt bevarte bindingsverkshus i bydelen "Lille Frankrike".

Dag 8: Basel og hjemreisedag

Vi har nådd vår endestasjon, Basel. Herfra setter vi kursen mot Norge.

Kvinners Trenere Kile Vecjunia Beige up Flate Skjult Pustende Snøre Tilfeldige 4 Pustende Snøre Vecjunia Skjult up Flate Trenere Tilfeldige Kvinners 4 Kile Beige

Kvinners Skjult Trenere Snøre Flate Beige Tilfeldige Kile up Vecjunia Pustende 4
Dame Ortopediske Gerli 400850 Sko Førere 35aa305 khaki Beige Av UE1SnqX
Snøre Trenere up Skjult 4 Pustende Vecjunia Kile Beige Tilfeldige Kvinners Flate BESbswy