11 Eu Oss Uk Svart Utøvende Vernesko 46 12 Super Dickies waxY8qXH

En behagelig reise gjennom hjertet av Europa

  • Oss Vernesko Uk Svart 12 Eu 11 Super Utøvende 46 Dickies

Finnes det en mer behagelig måte å reise på? Du sitter på dekk i en slank elvebåt som rolig glir oppover elven, gjennom noe av det vakreste landskapet i Europa, forbi grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vingårder, eller middelalderbyer, borger og klostre… Du kan trekke deg tilbake til din lugar og slipper å pakke kofferten hver kveld. På denne turen får du oppleve de mest innbydende byene langs Rhinen på strekningen mellom Amsterdam og Basel om bord på et førsteklasses skip.

Program for turen

Dag 1
Reisedag Norge – Amsterdam
Dag 2
Amsterdam
11 Vernesko Dickies 12 Uk Eu Svart 46 Super Utøvende Oss Dag 3
Köln
Dag 4
Cochem
46 Utøvende Svart Oss Eu 11 Dickies 12 Vernesko Uk Super Utøvende Super Dickies 12 Eu Oss Svart Uk Vernesko 11 46 Dag 5
Koblenz og Rüdesheim
Vernesko Oss 11 Eu Dickies 46 Svart 12 Super Utøvende Uk Dag 6
Speyer - Heidelberg eller romstasjon
Svart Vernesko Eu Dickies 46 Uk Utøvende 11 12 Super Oss Dag 7
Strasbourg
Dag 8
Basel og hjemreisedag

Dagsprogram

Dag 1: Reisedag Norge – Amsterdam

Amsterdam er en av Europas store turistmagneter. Byen har verdens største museumstetthet, flest husbåter, en 800 år gammel bykjerne som kalles Nordens Venezia og like mange sykler som innbyggere.

Dag 2: Amsterdam

Vi drar på kanalcruise med en av Amsterdams mange kanalbåter før vi starter seilingen mot Rhindalen.

Dag 3: Köln

Den vakre Kölnerdomen troner i sentrum av Köln. Denne fantastiske gotiske katedralen med sine to karakteristiske spir, ble påbegynt i det 13. århundre men ikke fullført før på 1800-tallet. Det blir besøk inne i kirken, sightseeing i gamlebyen og et stopp på bryggeriet Brauhaus.

svart Farge Støvler Mega Demonia 602 Plattform Svart qcd6c1fWP

Dag 4: Cochem

Vi tar en avstikker fra Rhinen og seiler et stykke oppover elven Mosel, kjent for sin gode vin. Chochem er en vakker liten by som ligger i den mest romantiske delen av Moseldalen. Vi spaserer rundt i de trange gatene, og de som ønsker det, kan bli med på vinsmaking og besøk på den imponerende borgen Reichsburg.

Dag 5: Koblenz og Rüdesheim

Strekningen mellom Koblenz og Rüdesheim går for å være den mest romantiske delen av Rhindalen, og strekningen ble i 2002 tatt opp på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi passerer vakre vinmarker, slott og gamle borgruiner, og selvfølgelig den berømte 132 meter høye Loreley-klippen. Utpå kvelden ankommer vi Rüdesheim, denne verdenskjente lille vinbyen.

Dag 6: Speyer - Heidelberg eller romstasjon

Denne dagen kan du velge mellom 2 utflukter: Heidelberg er en av de mest kjente byene i Tyskland. Vakkert beliggende ved elven Neckar og omgitt av skogkledde åser, byr gamlebyen på flere pittoreske fotomotiver. Her finner du Tysklands eldste universitet og en hyggelig gågate. Den andre utflukten går til Teknisk Museum i Speyer. Her finner man en ekte russisk romferge, en jumbojet og mange skinnende veteranbiler.

Dag 7: Strasbourg

Super Oss 12 Svart 46 Vernesko Eu Dickies 11 Utøvende Uk Hovedstaden i Alsace og en av de største havnebyene langs Rhinen. Vi blir nærmere kjent med den europeiske menneskerettighetskommisjonen og Europa-parlamentet, samt de imponerende bygningene i renessansestil og barokk og godt bevarte bindingsverkshus i bydelen "Lille Frankrike".

Dag 8: Basel og hjemreisedag

Vi har nådd vår endestasjon, Basel. Herfra setter vi kursen mot Norge.

Super Svart 46 12 Uk Utøvende Oss Vernesko 11 Dickies Eu 46 12 Dickies Utøvende Eu 11 Vernesko Super Uk Oss Svart

Dickies Vernesko Oss 46 Utøvende 11 12 Uk Eu Svart Super
Pumper Farge Meijunter Skinn Spiss Grunne Sko Munnen Flat Godteri Kvinners 7wq8ZRwX
Utøvende Uk 12 Vernesko 11 Svart Eu Oss Super Dickies 46 BESbswy